Modellvasút, a világmindenség, meg minden.

Hot Wheels Art Cars

2017. május 30. - SomiTomi

Az úgy volt, hogy régebben viszonylag lelkes kisautó-gyűjtő voltam és bár ebből mostanra jobbára csak gondosan elcsomagolt kisautók maradtak, azért jártamban-keltemben néha megnézem a játékboltok, hipermarketek megfelelő polcait. Legtöbbször a nézelődésben ki is merül a dolog, bezzeg amikor a múltkor kifejezetten egy Datsunt kerestem, akkor a kezembe akadt valami más.

img_4854_medium.JPGEgy Chevy Impala önmagában nem hozott volna lázba, de ezzel a festéssel sikerült kellőképpen feldobni az egyébként elég unalmas, helyenként elnagyolt kisautót. Látszólag ez az egész Art Cars minisorozat lényege, még ha némelyik vadabb autó esetében kérdéses ennek szükségessége. Minden esetre szerintem jópofa színfolt, noha pont ezen autó esetében nincs sok értelme színekről beszélni.

img_4853_medium.JPG

Az ültetést az Impala esetében valószínűleg szövetségi törvény írja elő odaát, emiatt furcsán keskeny lett az autó nyomköze, a kerekek mélyen elbújnak az autó alatt. A krómozott hűtőrács (szintén kötelező elem) viszont jól mutat. Az ablakok a látszat ellenére nem teljesen átlátszatlanok, csak éppen a mögöttük lévő beltér szintén fekete színnel rejtőzködik a kíváncsi tekintetek elől.

img_4850_medium.JPGHátulról szerintem a legelvetemültebb Impala-szakik sem ismernék fel, annyira elnagyolt a forma.

img_4862_medium.JPGA tetőt díszítő R-t elsőre nem tudtam értelmezni, aztán az internet felvilágosított, hogy a sorozat összes darabját összegyűjtve a tetőn lévő betűkből egy "HW Art Cars" felirat állítható össze. Vagy esetleg az hogy "Arch Straw"...

A bejegyzés trackback címe:

https://somitomi.blog.hu/api/trackback/id/tr1912531947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása