Modellvasút, a világmindenség, meg minden.

Mozgókép

2015. április 19. - SomiTomi

Aki régóta olvassa a Totalcar nevű autós honlapot, annak valószínleg ismerős a Mohó Hiéna nevű intézmény, ami jellemzően Karácsony környékén szokott felbukkanni. A dolog lényege, hogy egy tárgynyereményért kell teljesíteni  valamilyen feladatot. Ez néha csak egy egyszerű kérdés megválaszolását jelenti, de sokszor valamilyen kreativitást/hülyeséget/bevállalósságot igénylő feladványt találnak ki. A dolog hangulatát legjobban szerintem a videó elkészítését kiváltó feladvány adja át:

Megint lehet távirányítós autót hiénázni, de egy  ilyen menő kis dögért nem lesz elég gyurmából Csikóst szobrászkodni, műhelyszemétből motort alkotni.

Az sem hat meg, ha pucéran fényképezkedsz a Hősök terén. De ha ezeket némi drifteléssel ötvözöd, már jó úton haladsz. A lényeg, hogy kanyarodj lapjával!

Nincsenek megkötések, itt kérem szabadfogású driftelés van, mindenki azzal veret, amivel csak akar. Leszakadt ajtajú ezerkettes Lada, bevásárlókocsi, szemetes konténer, villás targonca, radírgumi, gyufás skatulya, tökmindegy. Az sem számít, hol adod elő - a Hungaroring célegyenese, vagy az íróasztalod fiókja, egyre megy.

Na szóval erre a felhívásra készült az alábbi fél percnyi videó, ami nem mellesleg elnyerte az első díjat a fenti pályázaton, így hát szégyentelenül idelinkelhetem Siposzé méltató szavait.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somitomi.blog.hu/api/trackback/id/tr457148163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása